Διαγωνισμοί ΑΣΕΠ

Γενικές Πληροφορίες

Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει σε σχέση με την πρόσληψη των υπαλλήλων του Δημοσίου, καθώς οι διορισμοί δεν θα γίνονται πλέον με την παλιά μέθοδο της μοριοδότησης των προσόντων, αλλά με εθνικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ κατά το πρότυπο των πανελλαδικών εξετάσεων. Σ’ αυτό το διαγωνισμό, οι υποψήφιοι θα εξετάζονται:

  • Με τεστ πολλαπλών επιλογών σε θέματα θεσμών, διοίκησης και οικονομίας και
  • Με τεστ δεξιοτήτων, που θα αξιολογεί τη λογική τους σκέψη και την αποτελεσματικότητα στο χώρο εργασίας τους.

Οι απαιτήσεις αλλάζουν θεαματικά και οι δυνατότητες επιτυχίας εξαρτώνται από το επίπεδο ετοιμότητας που θα έχουν εξασφαλίσει οι υποψήφιοι, ώστε να ανταποκριθούν στη νέα αυτή δοκιμασία.

Γιατί Εμάς;

Εδώ ακριβώς έρχεται ο δικός μας ρόλος: να εγγυηθούμε με ένα πακέτο εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών την καλύτερη δυνατή προπαρασκευή των υποψηφίων, μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες επιτυχίας τους στις εξετάσεις. 

Ποια είναι, όμως, τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και ποιοι είναι οι λόγοι που θα έπρεπε να επιλέξει τις υπηρεσίες μας ένας υποψήφιος;

  • Πρώτον, το εκπαιδευτικό υλικό μας, που είναι το πιο αναλυτικό και το πιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες των εξετάσεων και τις σύγχρονες προδιαγραφές του ΑΣΕΠ.
  • Δεύτερον, το επίπεδο των διδασκόντων μας που αποτελούν την «αφρόκρεμα» του χώρου των Πανεπιστημίων και της Διοίκησης.

Τα πρώτα δείγματα γραφής θα δοθούν με τα προπαρασκευαστικά μαθήματα για τον πανελλήνιο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που ξεκινούν αρχές Δεκεμβρίου. 

Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους υποψηφίους, που θα βασίζεται στις εγγυήσεις υψηλής ποιότητας και  αξιοπιστίας της προετοιμασίας τους για τις εξετάσεις. Εγγυήσεις που θα μεταφράζονται σε υψηλά ποσοστά επιτυχίας στους διαγωνισμούς του Δημοσίου. 

Κοινοποίηση σε

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponLinkedin

Ψηφοφορία Μελών

Στο επερχόμενο Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού των Φροντιστήριων μας, για ποιες σχολές ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες

Νομικές - 12.9%
Πολυτεχνικές - 15.8%
Πληροφορικής - 13.9%
Παιδαγωγικών - 5.4%
Οικονομικές - Διοίκησης Επιχειρήσεων - 16.8%
Ιατρικές - 17.8%
Στρατιωτικές - 7.4%
Εμποροπλοιάρχων - 2.5%
Άλλο - 7.4%

Συνολικές ψήφοι: 202
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: 01 Ιουν 2023 - 00:00

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ;

Σχεδίαση ΕΠΑΦΟΣ Συστήματα Πληροφορικής

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Privacy Policy)

EPAFOS